Pagini

luni, 6 august 2012

Uleiul "Mania sezonului"


Uleiul este cosmeticul momentului, eficient ca hidratant, bun sub soare, perfect pentru par si indispensabil pentru sprancene. Hidratant, hranitor "uleiul este multi-functional".
Uleiul este declarat la Hollywood "superstarul momentului'. Este ingredientul momentului, datorita multi-eficientei sale (ideal pentru fata, corp si par).
Astazi uleiul ia numele de Ulei Sec, in sensul ca este pur si de origine vegetala, ca si uleiul de cocos sau jojoba bineinteles nerafinate. Utilizarea uleiului de marile "Maison Deluxe" l-au ridicat la un nivel superior in industria cosmetica, fiind un elixir destul de costisitor si foarte dorit de noi toate.
Secretul marilor "Maison" este ca uleiul realizat in booster de lux este tratat cu substante sintetice si volatile compuse din molecule care se absorb rapid.
Proprietatea originala a uleiului ramane insa traditionala sa putere hidratanta si restructuranta a epidermului, fara a incarca pielea...
Uleiul este perfect pentru a hranii o piele matura, un scalp agresat, dar si  pielea corpului arsa de soare.
Optim este uleiul de palmier bogat in betacaroten, uleiul de avocado plin de antioxidanti si uleiul de migdale pentru o piele sensibila si reactiva.
In acest moment , utilizarea sa "cea mai cool"este pentru par. Stilisti l-au transformat intr-un produs "jolly" asemenea unei creme hidratante care pregateste pielea inainte de make-up.
Industria beauty promoveaza tratamente exclusiviste care au la baza acest ingredient minune: de la impachetari pre-sampon, la scalp massage sau un simplu touch final pentru "un style" de moment.
Uleiul din seminte de in, ramane "the best' pentru pielea scalpului. Va recomand cu incredere !
News beauty:
Uleiul din rozmarin, este un must have international in trend, care utilizat frecvent sporeste cresterea parului si ajuta la imbunatatirea firului de par.
In concluzie...
Dragele mele fiti in " bio trend" vara asta si folositi cu incredere uleiurile pure sau  preparate de voi  in diverse combinatii.
Uleiurile le puteti gasi la orice shop bio, fie el organic sau chiar la magazinul naturist.

Spor la ingrijire!

Cu drag,
Ana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu