Pagini

duminică, 24 iunie 2012

In vizita la Douglas Shop Mall Sibiu



   Astazi am mers la Douglas Shop in Promenada Mall, Sibiu in cautare de produse si noutati beauty ,si "surpriza" am gasit foarte multe produse interesante si in trend de sezon.
Un kit salvator pentru vacanta ta nu poate exclude in nici un caz produsele de ingrijire pielii tale si cremele cu  protectie solara.
Printre noutatiile beauty, puteti incerca cremele cu SPF, de la Estee Lauder si Clarins extrem de placute ca si textura ,si care va asigura protectia mult dorita. Puteti consulta expertele beauty din Douglas Shop care sunt foarte dragute si amabile si iti indica exact factorul de protectie potrivit. Am incercat personal , si nu au gresit !
Pentru o  protectie pret-a-porter puteti incerca Stick Solaire Special Zone Sensibles UVA/UVB 30 de la Clarins/Douglas Shop.
Va mai recomand un ser calmant si extrem de hidratant, in care doar 2-3 picaturi fac minuni pe pielea ta. Puteti opta pentru Clarins Ser Multi-Reparator pentru tenul sensibil, un must have de sezon.Creste instant nivelul de hidratare si elasticitatea pieli.
Nu uitati ca bronzul trebuie re-improspatat !
Puteti opta pentru apa termala, bogata in minerale esentiale pielii pentru o stare de bine.
What else?
O day-cream de zi multi-eficienta. Am gasit tot la Douglas Shop o super crema care asigura protectie maxima, netezeste si hidrateaza intens DayWear Antioxidant SPF35.
Un pic de make-up , blush si lip-gloss (in voga rosu coral ), si vacanta va asteapta ! 



Cu drag ,
Ana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu