Pagini

sâmbătă, 18 august 2012

Flash summer :Tanorexia


Reversul medaliei exista, dragele mele intotdeauna, o sa va vorbesc astazi despre bronzarea excesiva care poate deveni o adevarata mega-obsesie.
Dupa un studiu recent publicat in revista americana Archives of Dermatology, una din trei persoane folosesc solarul ca mod de bronzare frecvent, ceea ce determina ca ulterior sa devina adevarati "sclavi "ai  bronzului.
Vi se pare ciudat? Mie nu !
In termenul mai exact gasit in revista de specialitate, am gasit asemanarea intre cei doi termeni: tanorexia si anorexia. La fel ca si anorexia, o boala des intalnita printre tinerele modele, care nicioadata nu sunt atat de slabe cum si-ar dori, si cei din categoria tanorexia nu stau mai bine, ei traiesc zi de zi cu angoase, cu senzatia ca nu sunt niciodata indeajuns de bronzati. Tanorexici sunt terorizati de "paloarea" pielii, si folosesc pana la extrem patul solar pentru a ascunde sentimentele de agitatie si frica, riscand pana la infinit sanatatea pielii.
Deci dragele mele, acceptati-va corpul si pe voi insiva. Iubiti-va ca pe un Intreg si multumiti zilnic "Frumosului" pentru "corpul perfect" din zona beauty ! 
Fiti voi insiva, frumoase, puternice, sensibile si creatoare de frumos .....

Cu drag,
Ana




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu