Pagini

miercuri, 26 octombrie 2011

Sfaturi de frumusete pentru barbati

Un ritual de frumusete pentru barbati ? Da......
Nu sunt multe ,dar care exista sunt all' avanguardia ! Din fericire barbatii care folosesc creme si un program beauty de ingrijire nu sunt foarte multi ,chiar daca industria beauty este acum mai preocupata de produse special create pentru ei si care sustin imaginea barbatului modern mereu in schimbare .
In realitate sunt de ajuns cateva gesturi simple pentru a avea o piele sanatoasa si un corp atletic .Nu renunta la sport :  fitness-ul  si jogging-ul ,sunt doar cateva sporturi preferate de barbati.
Foarte multi barbati sunt interesati de cremele si tratamentele specifice abdomenului; fie ele de tonifiere,de diminuare a tesutului adipos sau de un rejuvanessence instant (lifting facial digital).
Recent s-a realizat un studiu care a aratat cum ca barbatii englezi sunt cei mai obsesionati de imaginea lor. Fiind primii de pe mapamond care apeleaza in mod constant la serviciile beauty ,de la epilat, la remodelare de sprancene si tratamente esclusiviste pentru fata. Ei sunt urmati indeaproape de italieni care si ei isi doresc sa arate cat mai bine, si apeleaza constant la tratamente specifice pentru elasticitatea pielii si pentru terapii anti-aging.
Ei acum ce ziceti ?...  Parca numai femeile erau pana acum ,in cautarea unui elixir magic .....
Acelasi lucru este si pentru fata : curatarea cotidiana si o crema hidratanta ,ajung pentru publicul masculin pentru a le oferii starea de bine si o piele mata.


In Europa de exemplu exista numeroase boutique-uri mirate pentru confortul barbatilor.Un exemplu de spatiu special pentru barbati este beauty-bar-ul  Dolce Gabbana, la Milano unde un barbier are grija de pielea barbatilor intr un spatiu renascentist, plin de lux si servicii exclusive pentru barbati. Hm...mai punem faptul ca barbatii pot savura un cocktail bun si pot socializa intr-o lume creata numai pentru ei. Asta da !...
Alege frumusetea si fii deschis noutatiilor .....


Cu drag ,

Ana

Un comentariu: