Pagini

miercuri, 2 noiembrie 2011

Ingrijirea delicata a mainilor


Mainile, le uitilizam si le miscam in permanenta, facem atat de multe lucruri cu ele incat ramanem uimite.
Sunt "puntea" noastra cu lumea exterioara, datorita lor putem lucra si putem duce la bun sfarsit toate sarcinile cotidiene. Mainile sunt o parte din corpul nostru extrem de importanta, o parte care intra in contact zi de zi cu materiale si substante multiple, de aceea e foarte important sa le ingrijiti cu blandete.
Ganditi-va la cate actiuni realizeaza mainile vostre intr-o zi obisnuita, de la treburile casnice,
 la activitatea profesionala si veti fii surprinse de importanta lor.
Un vechi proverb indian spune ca:  mainile unei persoane dezvaluie in mod rapid varsta reala, mult mai bine decat oricare alta parte a corpului asa ca, merita toata atentia vostra.
Cateva sfaturi pentru mainile voastre:
Inamicul mainilor este frigul, care dauneaza atat de mult incat provoaca uscarea si chiar descuamarea lor, si intensifica iritarea acestor zone. Asa ca este fundamentala o ingrijire in perioada de iarna, pentru a reduce agresiunea factorilor externi. 
Poarta mereu cu tine o pereche de manusi, fiind un accesoriu necesar pe perioada rece, ele iti vor proteja mainile si vei fi in pas cu tendintele sezonului. 
Foloseste creme special create in sinergie cu problema ta, de la creme anti-age la creme bogate in multivitamine pentru a regenera constant pielea mainilor.
Pentru femeile care au mainile aspre si crapate sunt de mare ajutor produsele care au la baza untul de karite, alfa bisabolul si uleiul de migdale dulci, toate aceste ingrediente sunt vedete in cremele anti-age cu scopul de a creste elasticitatea pielii.
Daca pe suprafata mainilor tale sunt prezente petele maronii (lentigo) atunci poti apela la creme special create pentru acesta problema, folosind produse cu un aport mare de Vit.C, care iti vor uniformiza coloritul.
Nu uita ! Detergentii pentru curatare sunt foarte nocivi pentru pielea mainilor. Foloseste manusi speciale pentru spalarea vaselor, in felul acesta vei preveni  dezvoltarea unor dermatite sau diverse patologii.
Este necesar sa va spalati mainile de mai multe ori pe parcursul zilei, folosind produse de curatare delicate si emoliente cu un PH neutru.
Rezervati-va timp si pentru ingrijirea unghilor, deoarece ele se afla intotdeauna la vedere. Manichiura este un rasfat, asa ca apelati  la un salon pentru a va  schimba forma unghilor si a fii la curent cu noile tendintele.
Tips beauty
Daca unghile au capatat o culoare galbuie, din cauza lacului folosit, poti incerca cu succes cateva picaturi stoarse de la o jumatate de lamaie. Intinde sucul obtinut pe suprafata unghiilor si lasa sa actioneze pentru putin timp. Rezultatul va fii spectaculos si vei putea purta din nou un lac incolor.

Cu drag,

Ana    





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu