Pagini

joi, 3 noiembrie 2011

Lux in industria beauty

M-am gandit sa va tin la curent cu ceea ce apare nou in acesta industrie de beauty  si am gasit pentru voi  produse de-a dreptul spectaculoase. Merita sa stiti de existenta lor, si cat de impresionant este acest "taram",unde scopul este tineretea si descoperirea elixirelor magice.

    A aparut de curand cea mai scumpa crema din lume.Maison-ul care a creat-o asigura si sustine ca este miraculoasa: pielea va fii reinnoita si hidratata cum nu ati mai avut-o niciodata,ridurile fine vor disparea complet si pielea nu va mai fii predispusa la roseata si sensibilitate cutanata.Intr-o singura luna, fata va fii complet transformata. Daca este asa, putem fii siguri ca sa descoperit elixirul magic, numai ca tineretea costa si doar 10ml Angle e Weightman (numele cremei) ajunge la $10000, o puteti gasi numai in magazinele Harrods London.
Etrena tinerete costa !
Samponul de lux care revolutioneaza ingrijirea parului a aparut ! Numele sau este Fuente si Maison-ul care la creat sustine ca rezultatele sunt de-a dreptul spectaculoase. Daca va doriti un par de sirena, matasos si stralucitor atunci ati gasit sursa. Este realizat din tartuf alb si pulbere de diamante, pentru a transforma parul intr-o opera de arta .

Pretul este cam piperat 320 de sterline si il puteti achizitiona tot de la Harrods London.
Ultima tendinta este parfumul ca si scluptura olfactiva. Arta a inceput sa acapareze cat mai mult design-ul parfumurilor. Ideea de a crea o scluptura olfactiva ia venit in minte unei creatoare de parfumuri Majda Bekkali, care a decis ca arta nu trebuie sa fie numai viziva, dar si olfactiva. Ea a creat o scluptura de sticla cu esente scumpe pe care a numit-o I have a dream. Pretul este de $900 per /sticluta .
Este cel mai scump parfum din lume !

 Am inclus acest articol pentru a va tine la curent cu ceea ce se intampla in lumea intreaga, in materie de produse noi si unice.

Cu drag,

Ana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu