Pagini

duminică, 23 octombrie 2011

Sfaturi pentru buze sanatoase



Fiecare femeie isi doreste buze carnoase si sanatoase care sa atraga privirile tuturor.
Buzele ies in evidenta atunci cand vorbim cu cineva ,cand sarutam sau privim pe cineva . Ne reflecta atutudinea si ne dezvaluie senzualitatea ,sunt parte din noi si  merita sa le ingrijim si sa nu fim indiferente . 
Multe femei uita de buze atunci cand vine vorba de ingrijirea lor,desi  toate sunt preocupate de uscaciunea care apare in acasta zona si de pielitele care se desprind si lasa, in urma buze fragile si neingrijite. 
Secretul buzelor sanatoase este dedicarea voastra ,maxim 5 minute zilnic pentru ingrijirea lor ,urmand cateva sfaturi practice.

Gommage-ul buzelor
 Realizati-va  singure un gommage delicat, o data pe saptamana folosind rapid periuta de dinti usor umezita sau  un exfoliant usor din zahar si miere ,pe care il masati cu miscari circulare pe toata suprafata buzelor.

Hidratarea buzelor
Dupa gommage este esential sa va hidratati buzele.Tine-ti mereu la indemana intr-un beauty-case un balsam de buze nutritiv .Cand va simtiti buzele uscate nu le umeziti cu saliva, pentru ca le va usca si mai mult, aplica un balsam de buze inca de la primele semne si rezultatul va fii vizibil in scurt timp.
Foloseste balsamul cu regularitate, alegand unul in sinergie cu stilul tau de viata si  nu uitati de gust ! Exista pe piata o multime de batoane nutritive pentru buze, care mai de care atragatoare, de la ciocolata, la iasomie sabac si fructe exotice....Alegerea iti apartine !
Daca pe perioada zilei stai mai mult afara in aer liber atunci poti incerca cu succes un balsam cu SPF, care te va proteja atat vara cat si iarna .Iar daca buzele tale sufera constant de uscaciune poti incerca unul hranitor cu ulei de migdale .
Iti lipseste balsamul din beauty-case ? Poti folosi o crema hranitoare de fata ...un jolly pentru situatii de urgenta beauty .

Masca pentru buze 
Saptamanal aplica 2  picaturi de ulei de migdale dulci pe toata suprafata buzelor, inlaturand totul cu un servetel alb curat, prin simpla tamponare a buzelor. La sfarsit aplica un strat gros de balsam si ....................................
......Voila... ! Buzele tale vor fii reinnoite si catifelate.


Cu drag,

Ana 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu