Pagini

joi, 6 octombrie 2011

Artistic touch

Oamenii sunt ca valurile marii...
Nici unul nu se aseamana 
Fiecare este  un val 
Si se reintorce in Mare
                                   Mizar  

                   
                  Astazi am sa va vorbesc despre beneficiile masajului facial pe care eu personal il numesc Artistic Touch. Masajul facial este ceva pe care il poti invata, il poti memoriza,dar un masaj adevarat nu il poti termina niciodata. Incepi cu studii, cu experienta, multa  practica e un mecanism complet... si cand inveti ca 90% din munca e dragoste si numai 10% tehnica, totul se transforma in arta. Fata se transforma intr-o panza, si mainile tale devin instumente, si  incepi sa creezi o sinergie perfecta fiecarui chip in parte asta inseamna "Art of face" cum imi place mie sa numesc un tratament delux.
In timpul unui masaj facial, terapeutul incearca sa anuleze procesul de imbatranire prin eliminarea completa a expresiilor intiparite, indeparteaza tensiunea si incordarea care intuneca fata, restabileste vitalitatea si mobilitatea si ofera muschiilor o noua viata. 
Masajul facial reda pielii aspectul tineresc prin faptul ca stimuleaza  fibrele de colagen si de elastina, imbunatateste considerabil elasticitatea pielii, ofera o buna oxigenare la nivel celular si ajuta in eliminarea toxinelor care se acumuleaza la nivelul fetei.
De cate ori v-ati privit in oglinda si v-ati intrebat :"De ce am cearcane ,iar pielea mea este cenusie si umflata?"
Cearcanele, lipsa de tonus si culoarea pielii sunt cauzate de faptul ca inima pompeaza mai lent in timpul noptii, astfel incat circulatia este incetinita, prin urmare si curgerea limfei devine usoara  pe timpul noptii si  avem toate aceste probleme cu tenul.
Mai pe inteles,va puteti gandi la limfa ca la un sistem de irigatie care aduna rezidurile din tesuturi. Atentie!... Limfa trebuie sa treaca prin cel putin doua noduri pentru a fi complet curatata si a putea sa revina in sange. Daca sistemul limfatic este supraincarcat, se poate vedea efectul acestui fenomen in starea pielii, de exemplu apar cosuri, puncte negre si fata se descuameaza si este iritata .
Fata voastra este unica fereastra, care dezvaluie sanatatea trupului si a sufletului vostru.Asa ca studiati-o foarte bine in oglinda si fiti blande cu ea .
         Alintati-va singure zilnic cu un masaj facial de regula dimineata cand aplicati crema de zi ,urmand trei pasi simpli si cu rezultate exceptionale :

Folosind ambele maini ,stergeti gatul in sus inspre maxilar
Rostogoliti-va palmele de-a curmezisul fetei si faceti-le sa alunece carte urechi
Inchideti ochii si asezati ambele palme pe fata .Apasati ferm si mentineti cateva secunde 


Cu drag ,

Ana 
  








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu