Pagini

duminică, 15 ianuarie 2012

Digestia - cheia pentru sanatatea pielii tale


La un skin code analise, tin cont intotdeauna de calitatea digestiei, care joaca un rol important in sanatatea pielii. Probleme cum ar fii un tranzit intestinal dereglat, constipatie, sau o acumulare de toxine se reflecta imediat pe piele. Pielea este un barometru extraordinar al sanatatii organismului. Ca atare, ea este influentata in mare masura de sanatatea organelor interne. Multe persoane capata un ten palid atunci cand exagereaza cu petrecerile, sau cu diferite abuzuri( fumat,alcool si medicamente), toate acestea se reflecta pe pielea vostra vizibil, lasand amprenta unui un ten devitalizat,un epiderm subtiat, vlaguit, keratinizat si asfisiat.
Stresul prelungit favorizeaza inflamatiile (acneea, roseata si incarcarea tenului rapid), pregatind terenul pentru aparitia infectiilor gastrointestinale si a altor inflamatii in organism.
Consumul alimentelor potrivite este o fata a monedei, iar detoxifierea e reversul. Mai pe inteles...in interiorul organismului substantele sunt descompuse chimic, sintetizate si transformate. 
Ficatul este creierul chimic al organismului- recicleaza, regenereaza si detoxifica pentru a mentine starea de sanatate a organismului nostru .

Consuma produse organice !
Evita substantele care ingreuneaza capacitatea de detoxifiere a organismului !
Include in alimentatie produse care ajuta la detoxifiere (legumele verzi, sucuri naturale din fructe, ceaiuri din plante si multa apa pura ).

      De-a lungul secolelor toti expertii in sanatate au sustinut cu tarie, importanta "curateniei de primavara" a organismului sau chiar trecerea definitiva la regimul vegetarian.Tot asa cum tu ai nevoie de o vacanta, la fel si corpul tau are nevoie sa ia o pauza de la acumularea zilnica de toxine. O metoda traditionala este postul...
Pentru o cura de detoxifiere personalizata poti cere sfatul unui medic nutritionist, in vederea stabilirii unui program potrivit pentru organismul tau.
Dupa doar cateva saptamani te vei simti mai bine, plina de energie, senzatia de balonare va disparea complet si pielea va stralucii de sanatate.

Acum va doresc spor la detoxifiere, dragele mele ! 

Cu drag,

Ana 
   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu