Pagini

luni, 19 decembrie 2011

Pregatite de Sarbatori ?


      Suntem în prag de Sărbători și trebuie să fiți speciale acum și să arătați fabulos pentru petrecerea de final de  an. Aveți tenul obosit, pielea uscată și solzoasă, părul lins și nevoie de o redefinire totală ?
Vă întrebați cu toate unde e Zâna cea bună atunci când aveți nevoie de ea ?
Relaxați-vă …Nu aveți nevoie de magie. Urmați cațiva pași simpli și veți arăta impecabile în scurt timp și fără prea multe sacrificii.
   Incepe ultima zi din an cu o baie relaxanta care sa iti induca dispozitia necesara pentru aceasta zi.Cuvantul zilei este “speciala”,asa ca  o baie regeneranta,bogata in lapte si miere este necesara pentru pielea ta.
  Epilarea – Nu este bine să vă epilați cu ceară chiar înaintea unui eveniment, când vă doriți să arătați în formă maximă. Mergeți la epilat cu 1-2 înainte.
  Piele de “seta” ? Folosește un exfoliant ușor abarziv și curață delicat tot corpul. Poți alege unul cu scorțișoară și turtă dulce că tot suntem în prag de Sărbatori. Rezultatul va fii o piele curată și catifelată.
  Un masaj facial te va ajuta de minune inainte de petrecere.Va activa asupra metabolismului celular si fata va arata mai luminoasa.Nu uita de o masca anti-cearcan!  
  Manichiura/pedichiura- Sunt două detali foarte importante așa că nu le ignora.Trebuie să fii specială ! Așa că poți opta pentru un simplu french  sau poți alege una dintre culorile în vogă ale sezonului: indigo, prună, negru sau roșu teracotă. Dar dragele mele roșu mat ramane culoarea vedetă pentru sarbatorile de iarnă.
 Nu uita de sprancene ! Fara o pensare corecta ,machiajul tau va fii distrus. Anul acesta se poarta pe pasarela, spranceana groasa ……fiti mai retinute cu smulsul firelor de par.
Părul lins, fără volum ? Consultă un hair stilist bun si lasă-te pe mana lui…Rezultatul va fii un nou look pentru tine si pentru Noul An.
Priviți-vă în oglindă înainte de petrecere . Amintiți-vă cum arătați cu cateva ore in urmă ! Și priviți ce ați realizat. Puneți-vă o dorință și magia Nopții Dintre Ani  o va împlinii!!!

Spor la îngrijire !

Cu drag,

Ana  



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu