Pagini

duminică, 15 martie 2015




Hey girls, nu am mai scris de ceva vreme pe blog, nu ca nu mi-as fi dorit, dar de cand am deschis locatia in Piata Mica m-am concentrat mult aici"inside" si uite ca am facut 6 luni aici, si in curand 3 ani de Locatie Ana Ciobanu Maison de Beaute. Doamne, greu a mai fost, multe renuntari, multa munca, credinta ca voi reusi de una singura si rabdare cat cuprinde. Si uite asa muncind, zilele trec si Numele devine solid, frumos si atat de sclipitor, incat emotiile ma coplesesc uneori :)....E lumea mea, o lume plina de intrebari, secrete, oameni frumosi, inspiratie, creativitate, sensibilitate si mister. Mister?....da. Sa intelegi pielea, si sa-i gasesti ingredientul magic, care sa functioneze este excelenta....Si eu cam asa sunt ! Cred ca asta ma tine entuziasta zi de zi, si imi da forta sa merg inainte, chiar daca e al naibi' de greu cateodata. Am perseverat si mi-am cunoscut meseria foarte bine,si am crezut si cred in continuare ca femeile au nevoie de servicii excelente si de oameni bine pregatiti in sector. Citesc si invat zilnic, pentru ca face parte din mine, iar acum pe langa munca La Maison, imi doresc sa scriu o carte...Da ...Chiar da !dar nu despre aventura mea in lumea frumusetii, ci despre piele, ingrediente, ingrijire, tratamente, ...si multe alte informatii necesare pentru a devenii un bun specialist in domeniu. Un pic greu, dar cand nu sunt la job, merg la medici specialisti derma, si vorbesc cu ei, asa, cu caietelul in mana si un stilou si scriu, pentru ca am nevoie de parerile specialistilor in ce priveste pielea si reactivitatea ei. Mai merg spre sectorul de medicina alternativa, acupuntura, apicultura, psihosomatica, nutritie si tincturi pretioase....sper ca toate la un loc ma vor indruma sa aflu secretul pielii perfecte. Intalnesc atat de multi oameni frumosi, si toti ma primesc deschis, uneori ma privesc cu "tinerete", alteori ma intreaba "daca nu am altceva mai important de facut",...hmm, si eu scriu seara pana uit de mine, si urmatoarea zi trebuie sa fiu fresh pentru voi, ca doar trebuie sa muncesc...de aceea cateodata ma gasiti obosita La Maison, dar e doar un pic de confuzie si un amalgam de informatii pe care trebuie sa le asez pe hartie. Asa ca sper sa reusesc si in "scriitura"si sa largesc acest univers, atat de superficial privit in Romania.
Va mai spun ca Rosalinda, a facut pasi frumosi alaturi de mine, si a devenit mana mea dreapta si sper ca pe viitor sa devina mai buna decat mine....si proiectul se mareste si traiesc intens si cu emotie zi de zi.
Pana la publicarea primei carti de specialitate, carte care va sta langa toate fetele care vor sa devina "the best facial therapist" si sa reusesca  in acest domeniu si sa aduca o schimbare....va tin informate !
Aveti grija de voi si creati idei fabuloase !.....eu la capitolul asta sunt milionara ...:) !
Cu drag,
Ana

Un comentariu:

  1. Buna Ana,
    Te-ar interesa sa faci un review la produsele Addams Coffee Scrub?
    Ne poti gasi pe http://addamsscrub.ro/

    Scuze ca am postat aici comment-ul dar nu am gasit nicio adresa de email de a ta sau o alta forma de contact.

    RăspundețiȘtergere