Pagini

duminică, 27 mai 2012

Beauty news: Oceanul noua frontiera in cosmetica


Oceanul este noua frontiera in cosmetica.Expertii afirma: "Suntem convinsi ca algele sunt remedile perfecte in evolutia omului, in comparatie cu moleculele care se gasesc in plante".
Biotherm o stie prea bine, si asta pentru ca, mai bine de 60 de ani brand-ul  foloseste cu incredere microorganisme din apa, pentru ingrijirea pielii.Totul a inceput cand a utilizat pentru prima data un microorganism din apa thermala, " plancton" si de atunci nu s-a mai retras de la cosmetica marina.
Una dintre algele care a revolutionat atentia "biologilor" de la cele mai renumite Maison de Cosmetique" l'Oreal, este alga galbena, gasita in insula franceza L'Ile de Sein, a carei particularitate este aceea de a se contracta si a se destinde in cateva secunde, pentru a rezista impotriva valurilor. De aici si beneficile sale pentru piele, care actioneaza foarte bine pe un ten obosit, si cu o capacitate maxima de a tonifia tesutul cutanat. Aceasta alga este punctul de forta al cremelor pentru corp Biotherm Film Corrector.
La Praire, este si el destul de sensibil cand se vorbeste de cosmetica marina si lanseaza in iunie 2012 linia Advanced Marine Biology.
Printre pionierii cosmeticii marine ramane La Mer, care a fondat brand-ul pornind de la capacitatea infinita de regenerare, impresionat de o alga gasita in Atlantic, utilizata ca si ingredient de baza in Mineral Broth.

Mai nou, si proprietatile spirulinei i-au amploare si beneficiile ei sunt in vizorul biologilor. Datorita celor 70 de proteine continute, precum si vitamine din complexul B si concentratia mare de betacaroten, ea este miraculoasa pentru piele, stimuland productia de colagen din interior.

Alge, alge pentru corp si ingrijire....Dar in realitate ele sunt optime si pentru o dieta echilibrata, care regleaza metabolismul si sunt o sursa pura de vitamine A, B, C, D, E si K.
Pentru a le prepara, aveti nevoie de cateva grame iar portia de sanatate va fii la superlativ !
Le puteti gasi in orice shop Bio, si in orice shop Asiatic.

Cu drag,
Ana   


Un comentariu: