Pagini

joi, 22 martie 2012

Beauty news: Accent pe sprancene

Sprancenele groase a la Frida Kahlo sunt din nou la moda. De-a lungul timpului, forma sprancenelor s-a dovedit a fi un barometru care indica cu precizie locul femeii in societate si mai ales in batalia sexelor. Probabil va intrebati ce are a face forma sprancenelor cu caracterul unei persoane, ei bine o legatura exista.
Cantitatea de par facial este dictata de "testosteron".Prin urmare, cu cat aveti sprancenele mai groase cu atat inspirati mai multa putere si independenta.
In voga : sprancenele groase, lungi si inaltate inspre arcada. Dovada este...Actrita Natalie Portman, Angelina Jolie, Kate Winslet le poarta cu nonsalanta.
Trendul sprancenelor groase ne-a cucerit toamna trecuta cand catwalkurile internationale au fost invadate de modele care aveau sprancenele demne de invidiat. Modelul Arizona Muse, faimoasa pentru sprancenele sale bine definite a fost si este cu siguranta the fashion darling a momentului, iar influenta ei s-a manifestat direct asupra makeup artistilor. Cavalli, Altuzarra, Alberta Ferretti au creionat puternic sprancenele, impresionand pasarelele. 
Egiptenii au fost primii care au simtit nevoia de a-si pune in valoare sprancenele, folosind kholuri speciale si multe minerale pisate pentru a-si evidentia sprancenele.
De-a lungul timpului au existat diverse tendinte in pensatul sprancenelor, specifice fiecarei decade.
Anii '20, au adus in prim plan sprancenele foarte subtiri, drepte sau arcuite si pensate la maximum,cu mult dramatism specific perioadei filmului mut.
Anii '30 au adus o linie ascendenta si curbata asemenea unor semicercuri sprancenelor,iar anii '40 au fost sinonimi cu razboiul, cand femeile au renuntat la tabieturile lor de infrumusetare in favoarea preluarii locurilor barbatilor in fabrici.
Zece ani mai tarziu, linia sprancenelor ramane la fel de groasa accentuata prin aplicarea creionului negru.
Anii '60 sunt anii de glorie pentru Sophia Loren care au facut istorie, iar sprancenele ei le puteai obtine daca tundeai din lungimea lor, devenind rare si scurte.
Anii '80, penseta aproape ca nici nu s-a mai folosit, sprancenele fiind lasate sa creasca in forma lor naturala.
Iar anii '90 aduc cu ei o stilizare a sprancenelor, oferind fetei mai multa libertate.
Tipss beauty:
*Trasaturile fetei dicteaza grosimea sprancenelor.Daca de exemplu ai trasaturi delicate trebuie sa alegi sprancene subtiri, fine, iar daca ai trasaturi puternice ar trebui sa alegi sprancene groase.
*Daca ai ochii mici nu trebuie sa alegi sprancene groase.Sprancenele de grosime medie vor fii mai potrivite pentru tine.Ochii mari vor fi mai frumosi daca alegi sprancene groase si conturate.
*Pentru a distrage atentia de la un nas proeminent asigura-te ca ai sprancene lungi, arcuite si nu foarte apropiate.

Daca doresti o forma corecta pentru sprancenele tale, consulta un specialist beauty.El iti va incadra fata in diverse masuratori si cu ajutorul unor sabloane profesionale te poti bucura de un rezultat excelent.


Eu personal practic metoda Anastasiei Soare, dupa sablon, iar rezultatele sunt extraordinare.

Spor la ingrijire !

Nu uitati ca ...."O fata fara sprancene, este un tablou fara rama" !

Cu drag,
Ana 




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu