Pagini

duminică, 1 decembrie 2013

Ana Ciobanu Maison de Beaute


La Sibiu la Ana Ciobanu Maison de Beaute

La Sibiu "confort" pentru sanatatea tenului tau, semnate de Ana Ciobanu. Un Salon Spa hi-tech cu o zona  boutique unde puteti gasi o lista unica de tratamente si masaje dedicate exclusiv ingrijirii fetei, ochilor,  gatului si decolteului, toate intr-o ambianta de Grand Maison.
"Am creat pentru publicul meu un " locus armoenus" unde poti sa iti dedici 1h de relax si sanatate tenului tau, intr-o oaza plina de liniste, unde ospitalitatea este la ea acasa". Conceptul cosmopolit creat de Ana Ciobanu Maison de Beaute, reuneste armonia spatiului, parfumul lumanarilor, infuzile de lavanda si muzica, creeaza si daruiesc o experienta senzoriala la Ana Ciobanu Maison de Beaute: nici un instrument sau aparat nu este folosit, numai ritualuri si tratamente nascute in sinergie cu brand-ul Ana Ciobanu Maison de Beaute precum si "crezul" in tot ceea ce este natural.
PARFUM CU TINERETE
CE ESTE: Dupa cum indica si numele acest tratament este creat in jurul puritatii naturale si combina cu succes pe langa tratamentul basic de curatare si un masaj revigorant imbogatit cu aromaterapie.
La inceputul  tratamentului  puteti alege singuri nota florala si esenta potrivita pentru confortul si sanatatea tenului vostru. Concentratia de esente este atent selectata si prezentata, pentru a va oferi o stare de bine generala. Puteti alege trandafir de damasc  si vanilie frantuzeasca  cu actiune hidratanta, nufar si bambus pentru un abandon „legere”, sau, una calmanta cu ulei de monoi de Tahiti si cocos dulce.
In functie de esenta selectata, tratamentul va anula usor semnele de oboseala, redand luminozitatea si claritatea fiecarui chip in parte.
Iti propun sa iti faci o programare sambata dimineata, daca esti intr-un scurt ”travel” prin Sibiu- acest tratament  iti va darui pe langa starea de bine ,si un plus de confort  tenului tau pe care il meriti la sfarsit de saptamana.
DETALII: 180Ron/75min
UNDE: AnaCiobanu Maison de Beaute-Sibiu, Romania