Pagini

vineri, 7 decembrie 2012

În Sibiu la Ana Ciobanu Maison de Beaute..


În Sibiu la Ana Ciobanu Maison de Beaute...



           La Sibiu "confort" pentru sănătatea tenului tău, semnate de Ana Ciobanu. Un Salon Spa hi-tech cu o zonă  boutique unde puteți găsi o listă unică de tratamente și masaje dedicate exclusiv îngrijirii feței,ochilor, gâtului și decolteului,toate într-o ambianță de Grand Maison.



"Am creat pentru publicul meu un " locus armoenus" unde poți să îți dedici 1h de relax și sănătate tenului tău, într-o oază plină de liniște, unde ospitalitatea este la ea acasa". Conceptul cosmopolit creat de Ana Ciobanu Maison de Beaute, reunește armonia spațiului, parfumul lumanărilor, infuzile de lavandă și muzica, creează și dăruiesc o experiență senzorială la Ana Ciobanu Maison de Beaute: nici un instrument sau aparat nu este folosit, numai ritualuri și tratamente născute în sinergie cu brand-ul Ana Ciobanu Maison de Beaute precum și "crezul" în tot ceea ce este natural.
Ideea pe care Ana Ciobanu Maison de Beaute  s-a bazat în programele sale de frumusețe și relaxare este că, fiecare tratament realizat la Ana Ciobanu  Maison de Beaute este personalizat și creat în sinergie cu fiecare client. De aceea check-up-ul beauty la sosire este foarte important pentru a determina durata, tipul tratamentului, concentrația de esențe naturale și  prepararea instantă a produselor.
Nou ! ...Yoga Face by Ana Ciobanu, o noua metodă de intinerire facială, pentru rezultate spectaculoase de rejuvenare facială!

Info:







Orar: Luni-Sâmbăta 10.00-18.00
            Duminica –Liber
 Area Privé cu intrare rezervatăpersoanelor publice” 
Se lucrează numai pe bază de programări !
Contact: 0756342747 Ana Ciobanu Maison de Beaute
Adresa: Strada Rennes,nr3A, Sibiu,Romania.