Pagini

luni, 10 septembrie 2012

Ritualuri in voga Yoga Spa Face





Ritualuri exclusiviste Spa Face





Un ritual Spa Face, este un must have al momentului generat de Industria Spa si personalizat de fiecare locatie in parte.
Ritualuri exclusiviste si personalizate sunt create de expertii  Skin Care, pentru o piele  impecabila, sanatoasa si o stare de bine suprema. O multime de tratamente mirate pentru a multumii pana si cele mai exigente cerinte, pentru un rezultat optim. In diferite Locatii Spa, la rubrica “Menu”  Spa Face Treatments veti gasi numeroasele tratamente destinate fiecarui tip de ten in parte ,este bine, si va recomand sa va lasati pe mainile experte ale unui facial therapist care va va recomanda inca de la primul check-in in Spa, tratamentul cel mai bun pentru d-voastra.
Tratamente anti-age, hidratante, purifiante sau decongestionante, cu multe ingrediente pretioase, de la apa de mare 100% pura, la extracte biologice din plante si diverse “nectare” din fructe, va stau astazi la dispozitie pentru a va conserva frumusetea si starea de bine a pielii.
Ingrediente botanice, booster sau fiole cu vitamine si minerale, impreuna cu mainile therapistelor spa, va pot darui o experienta plina de trairi frumoase Spa. Printre masajele exclusiviste in Spa-urile Europene sunt: “Petrissage” un masaj special conceput pentru destinderea si relaxarea muschilor faciali, se realizeaza mai intai cu miscari lente, usoare ca mai apoi miscarile sa fie din ce in ce mai antrenante si rapide. Rezultatul acestui masaj este o mai buna oxigenare la nivel celular si atenuarea vizibila a ridurilor.
Al doilea all’avanguardia este Hot Stone Face Massage, un masaj delicat cu pietre calde vulcanice de dimensiuni mici in perfecta sinergie cu uleiuri esentiale de lavanda si ylang ylang. Miscari lente si presate, combinate cu scurte miscari de Shiatsu. Prosoape calde, scaldate in infuzii de lemon gras si neroli, impreuna cu aromatherapy, fac din acest ritual unul dintre cele mai cerute ritualuri Spa Face .
Beauty Touch este un alt masaj realizat cu mare precizie de un expert Spa Face, care cu ajutorul unui instrument asemenea unui creion, va face cateva presiuni pe anumite  regiuni, un fel de reflexotherapy Spa Face, pentru a restabili fluxul de energie si a inlatura tensiunea prezenta la suprafata fetei.  
Ritualurile Spa Face sunt in stransa sinergie cu masajele faciale, si cu inca cateva detalii de” Inceput” si “Sfarsit” de ritual. Casele mari, au introdus un fel de Mini-ritualurile, de Bun-Venit ! Da …chiar asa este, sunt mici detalii care fac diferenta si daruiesc ceva mai mult decat o simpla experienta. Mini-ritualurile sunt “savuroase” prin lejeritatea miscarilor, fluiditatea esentelor  si  atmosfera Spa pe care o creaza.
Un ritual in voga  in acest  sezon este Deep Cleansig Hydrating 1h30min
Ritualul  incepe cu o analiaza atenta a pielii, realizata de un expert Skin Care, urmeaza un masaj  cranio-sacral, cu miscari lente asemenea valurilor marii (pentru a ne aminti de mare) si trecem la cateva  presiuni legere de-a lungul scalpului. Urmeaza faza de curatare in profunzime a fetei, gatului si decolteului, iar mai apoi aplicarea unei  masti detoxifiante, totul se termina cu un masaj de drenaj limfatic “curat” pentru un abandon “legere” intr-o atmosfera de grand class.

Cu drag,