Pagini

duminică, 27 mai 2012

Beauty news: Oceanul noua frontiera in cosmetica


Oceanul este noua frontiera in cosmetica.Expertii afirma: "Suntem convinsi ca algele sunt remedile perfecte in evolutia omului, in comparatie cu moleculele care se gasesc in plante".
Biotherm o stie prea bine, si asta pentru ca, mai bine de 60 de ani brand-ul  foloseste cu incredere microorganisme din apa, pentru ingrijirea pielii.Totul a inceput cand a utilizat pentru prima data un microorganism din apa thermala, " plancton" si de atunci nu s-a mai retras de la cosmetica marina.
Una dintre algele care a revolutionat atentia "biologilor" de la cele mai renumite Maison de Cosmetique" l'Oreal, este alga galbena, gasita in insula franceza L'Ile de Sein, a carei particularitate este aceea de a se contracta si a se destinde in cateva secunde, pentru a rezista impotriva valurilor. De aici si beneficile sale pentru piele, care actioneaza foarte bine pe un ten obosit, si cu o capacitate maxima de a tonifia tesutul cutanat. Aceasta alga este punctul de forta al cremelor pentru corp Biotherm Film Corrector.
La Praire, este si el destul de sensibil cand se vorbeste de cosmetica marina si lanseaza in iunie 2012 linia Advanced Marine Biology.
Printre pionierii cosmeticii marine ramane La Mer, care a fondat brand-ul pornind de la capacitatea infinita de regenerare, impresionat de o alga gasita in Atlantic, utilizata ca si ingredient de baza in Mineral Broth.

Mai nou, si proprietatile spirulinei i-au amploare si beneficiile ei sunt in vizorul biologilor. Datorita celor 70 de proteine continute, precum si vitamine din complexul B si concentratia mare de betacaroten, ea este miraculoasa pentru piele, stimuland productia de colagen din interior.

Alge, alge pentru corp si ingrijire....Dar in realitate ele sunt optime si pentru o dieta echilibrata, care regleaza metabolismul si sunt o sursa pura de vitamine A, B, C, D, E si K.
Pentru a le prepara, aveti nevoie de cateva grame iar portia de sanatate va fii la superlativ !
Le puteti gasi in orice shop Bio, si in orice shop Asiatic.

Cu drag,
Ana   


vineri, 25 mai 2012

Primul beauty-face room Ana Ciobanu


La Sibiu "confort" pentru sanatatea tenului tau, marca Ana Ciobanu. O oaza de relax si beauty situata in Sibiu, care ofera numeroase tratamente faciale adaptate oricarei exigente.
"Am creat pentru publicul meu un " locus armoenus" unde poti sa iti dedici 1h de relax si sanatate tenului tau, intr-o oaza plina de liniste, unde ospitalitatea este la ea acasa".Conceptul cosmopolit creat de Ana Ciobanu, reuneste armonia spatiului, parfumul lumanarilor, infuzile de lavanda si muzica, creeaza si daruiesc o experienta senzoriala la Ana Ciobanu: nici un instrument sau aparat nu este folosit, numai ritualuri si tratamente nascute in sinergie cu brand-ul Ana Ciobanu precum si "crezul" in tot ceea ce este natural.
Ideea pe care Ana Ciobanu sa bazat in programele sale de frumusete si relaxare este ca fiecare tratament realizat la Ana Ciobanu este personalizat si creat in sinergie cu fiecare client. De aceea check-up-ul beauty la sosire este foarte important pentru a determina durata, tipul tratamentului, concentratia de esente naturale si prepararea instanta a produselor.
Fiecare masca, cum ar fi masca pe baza de alge, argila alba, ierburi si uleiuri vegetale sunt pregatite inaintea de inceperea tratamentului, pentru a obtine efectul dorit. Numai produsele active si blend-ul cu arome sunt pregatite in timpul tratamentului pentru ca ele sa se destinda un pic si sa actioneze imediat.
Printre creme si multe herbal "bandage", Ana Ciobanu a creat si primele "blend-uri"cu esente proprii, nascute din frumos si salvate din natura pentru un abandon "legere".

Blend-urile sunt unice prin mix-ul de ingrediente alese cu grija si intr-o perfecta sinergie cu fiecare dintre voi.
"Am creat "Me", un blend special pentru a linistii pana si cele mai involburate suflete. Freedom, o sinergie de arome pentru a darui libertate. Sensitive, un blend oriental care naste echilibrul.

Totul se naste de la o idee, iar restul este magia mea pentru voi !

"Frumusetea este primul dar pe care natura il face femeii, dar si primul pe care il cere inapoi"....

Cu drag,
Ana