Pagini

marți, 17 ianuarie 2012

Totul despre lotiunea tonica !



Multe femei nu știu de importanța loțiunii tonice, și astfel nu o folosesc. Săpunul curăță, o cremă hidratantă hidratează ...și gata! Dar ce face toner-ul pentru piele?
Răspunsul este simplu, rolul său este de a regla pH pielii, aducându-l în scurt timp in limite normale. Împiedică pătrunderea bacterilor(când pielea este acidă) sau descuamarea  pielii, cauzată de lipsa de hidratare( când pielea este prea alcalină). Complicat ? Nu deloc..estetica a avansat și există diverse sisteme de măsurare care indică valoarea unui pH normal. Scala acestuia merge de la 1-13. Ph-ul normal al pielii este intre 4,5-6,00 sau 5,5.
Când vă spălați fața cu apă simplă, pH variază și are nevoie de o re-echilibrare.Tonicul asta face, redresează imediat pH-ul pielii, permițând o mai bună absorție a cremei de final.
A găsii tonicul potrivit este foarte important. Un toner puternic in principii active, v-a exfolia pielea usor, înlăturând complet excesul de sebum. De obicei toate merg pe un conținut mare de alcool. Nu uitati ! Alcool-ul usucă într-o manieră excesivă pielea, favorizând ulterior producția de sebum.
Un toner pentru piele mai ușor, și fără alcool este o alegere sigură, dar nu pentru toate tenurile. Cere sfatul unui expert  beauty pentru a alege unul în sinergie cu pielea ta. Dacă pielea este uscată cu tendință spre un ten normal  atunci poți alege un produs hidratant, dar in nici un caz unul cu alcool.
 Ține-ți minte că : Toner-ul nu este un produs de curățare, ci unul de re-echilibrare al pH-ului, pentru o piele sănătoasă.

Folosește toner-ul numai după ce ți-ai curățat bine fața !

Când folosiți un toner ar fii bine să evitați expunerea în aer liber pentru  10 minute.

Cu drag,

Ana


luni, 16 ianuarie 2012

Lux in industria beauty 2

     2012 promite mult in aceasta industrie in care multi incep sa se lanseze cu diverse produse beauty, cautand plante miraculoase ori inventand flacoane speciale pentru a lupta impotriva imbatranirii. Nici nu am pasit bine in acest an ca, Tom Ford s-a si  lansat in industria cosmeticelor, de data asta cu produse special create pentru barbati. Linia de produse special creata pentru publicul masculin din ce in ce mai exigent si mai rafinat in acest sector, a fost gandita pentru a satisface cele mai exigente nevoi in materie de beauty. Important este faptul ca toate produsele poarta semnatuta grafata Tom Ford si ambienta boutique-lor este extrem de luxoasa.
Poti gasi produsele lui la Rinascente/Harrods/New York.

Boost 190 : rosu, misterios si miraculos. Daca esti in cautarea unui produs miraculos de intinerire, esti norocoasa, pentru ca s-a inventat elixirul magic care promite o schimbare radicala a pielii cu doar cateva picaturi . Secretul este continut intr-o sticla glamour si foarte futurista care nu dezvaluie nimic din ingredientele folosite. Un produs care cu siguranta va devenii cel mai bun prieten al femeilor, care nu mai prefera diamantele din cantecele lui Marilyn Monroe, ci arme secrete incorporate in flacoane pentru a le daruii tineretea mult visata .

Suntem in asteptarea campaniei publicitare a parfumului lansat de curand de Madonna, Truth or Dare by Madonna, un parfum cu note florale de lemn dulce si vanilie, totul aranjat intr-un flacon cu design glamour, clasic si modern.
"Am fost mereu obsedata de parfumuri, si de ani de zile imi doream unul care sa exprime personalitatea mea"- a declarat recent  Madonna intr-un interviu referitor la primul sau parfum.
Eau de toilette by Madonna  va aparea in mai 2012 la un pret de 62 euro. Un pret democratic dupa mine!
Voi ce ziceti ?

Cu drag,

Ana

duminică, 15 ianuarie 2012

Digestia - cheia pentru sanatatea pielii tale


La un skin code analise, tin cont intotdeauna de calitatea digestiei, care joaca un rol important in sanatatea pielii. Probleme cum ar fii un tranzit intestinal dereglat, constipatie, sau o acumulare de toxine se reflecta imediat pe piele. Pielea este un barometru extraordinar al sanatatii organismului. Ca atare, ea este influentata in mare masura de sanatatea organelor interne. Multe persoane capata un ten palid atunci cand exagereaza cu petrecerile, sau cu diferite abuzuri( fumat,alcool si medicamente), toate acestea se reflecta pe pielea vostra vizibil, lasand amprenta unui un ten devitalizat,un epiderm subtiat, vlaguit, keratinizat si asfisiat.
Stresul prelungit favorizeaza inflamatiile (acneea, roseata si incarcarea tenului rapid), pregatind terenul pentru aparitia infectiilor gastrointestinale si a altor inflamatii in organism.
Consumul alimentelor potrivite este o fata a monedei, iar detoxifierea e reversul. Mai pe inteles...in interiorul organismului substantele sunt descompuse chimic, sintetizate si transformate. 
Ficatul este creierul chimic al organismului- recicleaza, regenereaza si detoxifica pentru a mentine starea de sanatate a organismului nostru .

Consuma produse organice !
Evita substantele care ingreuneaza capacitatea de detoxifiere a organismului !
Include in alimentatie produse care ajuta la detoxifiere (legumele verzi, sucuri naturale din fructe, ceaiuri din plante si multa apa pura ).

      De-a lungul secolelor toti expertii in sanatate au sustinut cu tarie, importanta "curateniei de primavara" a organismului sau chiar trecerea definitiva la regimul vegetarian.Tot asa cum tu ai nevoie de o vacanta, la fel si corpul tau are nevoie sa ia o pauza de la acumularea zilnica de toxine. O metoda traditionala este postul...
Pentru o cura de detoxifiere personalizata poti cere sfatul unui medic nutritionist, in vederea stabilirii unui program potrivit pentru organismul tau.
Dupa doar cateva saptamani te vei simti mai bine, plina de energie, senzatia de balonare va disparea complet si pielea va stralucii de sanatate.

Acum va doresc spor la detoxifiere, dragele mele ! 

Cu drag,

Ana